Soba No3

Već od 60,00 KM / noćenje

Smještaj u sobi No3

Krevet

1 x bračni krevet

Broj gostiju

1 - 2

Veličina sobe

19,30 m2.

Pogled kroz prozor

Dvorište motela

Prostrana i moderno opremljena motelska soba sa jednim bračnim krevetom. Smještajni kapacitet ove motelske sobe je 1 do 2 gosta. Soba ima klima uređaj za hlađenje i grijanje, vlastitu kupaonicu sa walk-in tuš kabinom, besplatan bežični internet i televizor sa ravnim ekranom sa kablovskim programima. Ova motelska soba također ima radni stol. Posebnost ove i ostalih soba u motelu Rezime Zenica je visoki plafon koji stvara ugodniji ambijent boravka.

Toalet i kupaonica

Svaka soba u motelu Rezime Zenica ima vlastiti toalet i kupaonicu sa walk-in tuš kabinom. Kupaonice su opremljene sistemom za poziv u pomoć u slučaju nesretnog slučaja prilikom korištenja iste. U toaletu su osnovne potrepštine za ličnu higijenu. Također, u kupaonici je fen za sušenje kose.

Televizor

Svaka soba u motelu Rezime Zenica opremljena je televizorom sa ravnim ekranom na kojem se mogu gledati kablovski programi, a gosti imaju na raspolaganju preko 100 različitih kanala.

Klimatizacija

Za dodatnu udobnost boravka u motelu Rezime Zenica, sobe su opremljene klima uređajima koji mogu hladiti i grijati prostor. Za ugodniju atmosferu tokom svog boravka gosti mogu prilagoditi temperaturu sobe prema svojoj želji.

Grijanje

U zimskom periodu kompletan motel Rezime Zenica grije se pomoću sopstvenog sistema za grijanje.

Radni stol

Radni stol u motelskoj sobi namijenjen gostima koji trebaju raditi, pisati, odnosno koristiti laptop tokom svog boravka.

Dječiji krevetić

S ciljem udobnijeg boravka gostiju sa bebom ili malim dijetetom, motel Rezime Zenica ima na raspolaganju dječji krevetić koji se može postaviti u bilo koju od motelskih soba.

Pogodnosti u sobi

TV

Besplatan Wifi

Klima

Grijanje

Kupatilo sa walk-in tuš kabinom

Fen za kosu

Radni stol

Krevetić (po potrebi)

Pogodnosti u motelu

Restoran

Sigurnosne kamere

Besplatan parking

Kućni red

  • Zabranjeno pušenje
  • Kućni ljubimci nisu dopušteni

Druge smještajne jedince u motelu Rezime Zenica

Smještaj u Zenici
Smještaj u Zenici
Smještaj u Zenici
Gdje noćiti u Zenici
Mokušnice